TOP NEWS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas mattis nisi felis, vel ullamcorper dolor. Integer iaculis nisi id nisl porta vestibulum.

30 Eylül 2011 Cuma

Yeni Albüm Yakında




Lady Gaga’nın yeni albümü Born This Way 4 ay önce yayınlandı, ama Ryan Seacrest ile olan röportajında yeni albümünün üzerinde çalıştığını belirtti.  Daha iyi haberler de var: Gaga’nın menajeri Troy Carter yeni albümün daha büyük bir mutluluk vereceğini söyledi.
Lady Gaga, çok yakında yeni müzikler piyasaya çıkarmak istiyor. Bununla birlikte ‘Born This Way Ball Tour’ adı altında bir dünya turuna çıkacak olan Gaga, Kuzey Amerika, Avrupa ve Avustralya gibi yerlerde performans sergileyecekken daha önce hiç bulunmadığı Brezilya, Endonezya ve Hindistan gibi yerlerde de bu tur kapsamında konserler verecek.
“Bir sonraki turum için çok heyecanlı ve meşgulum çünkü çok iyi fikirlerim var.” “Yapmam gereken birçok iş var fakat doğru zamanda. En canlı olduğum zaman ise sahneye çıktığım an.”
Bunların dışında Lady Gaga’nın bir sürprizi de var;  Gaga, yıl sonuna kadar Born This Way albümünden yeni teklisi için klibini yayınlayacağını duyurdu. Bununla birlikte albümden çıkan 5. tekli olmuş olacak.